Advies en ondersteuning voor het midden- en kleinbedrijf

Over ons

 

Initiatiefnemers van de Tripart Adviesgroep B.V.  zijn Nicofrans Tromp en Ferre Koopman. Beide zijn al vanaf 1990 actief op het gebied van management ondersteuning.

Tripart heeft  meer dan 10 jaar uitvoering gegeven aan het BIC-IJmond project en daarbij het management van de bedrijfsverzamelgebouwen. Tripartite samenwerkingsverbanden ter ondersteuning van (door)startende ondernemingen in de Ijmond.

Tripart is begonnen in Huize Scheybeeck. Daarna is zij via de bedrijfsverzamelgebouwen in Velsen-Noord op het Meerplein terecht gekomen. In 2005 is een pand aangeschaft aan de Oester 26 te Noord-Scharwoude  en in 2018 een pand aan de Havenstraat 3 te Beverwijk. Beide  panden zijn bedrijfsverzamelgebouwen waarin zelf ook kantoor wordt gehouden.

Vanaf 2000 is Nicofrans zich met Tripart meer en meer gaan specialiseren op het gebied van accountancy en de fiscale aspecten. Daarnaast is Ferre onder de naam KAM-adviseur verder gegaan met de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieuaspecten (KAM) van organisaties.

In 2017 is gestart met de samenwerking Hans Schuurman van de Saen Consultancy. Hans zal zijn klantenportefeuille in een aantal jaren geheel aan Nicofrans overdragen. De handelsnaam De Saen Consultancy wordt vooralsnog voortgezet.

In 2018 heeft Nicofrans, na het plotselinge overlijden van Mr. Marcel van de Meij van Noortmeij Consultancy, de werkzaamheden voor zijn klanten voorgezet. De handelsnaam Noortmeij Consultancy wordt vooralsnog voortgezet.

 

Nicofrans Tromp

Nicofrans Tromp

Nicofrans heeft bedrijfseconomie en accountancy gestudeerd en heeft aanvullende fiscale opleidingen gevolgd. Na ervaring te hebben opgedaan bij één van de grote accountantskantoren is hij in 1993 zijn eigen kantoor gestart.

 

 

 

 

 

Yolanda van Noort

Yolanda heeft diverse administratieve opleidingen gevolgd. Zij houdt zich binnen Tripart bezig met het voeren van (loon)administraties, de BTW- en loonbelastingaangiften en de voorbereiding van jaarrekeningen en IB- en VPB-aangiften.

 

 

 

 

Jolanda Pureveen

Jolanda heeft na haar studies bedrijfsadministratie en commerciële economie gewerkt in diverse administratieve functies. Zij houdt zich binnen Tripart bezig met het voeren van administraties.

 

 

 

 

 

 

 


Marin Tromp

Marin studeert bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en werkt daarnaast bij Tripart. Hij houdt zich bezig met het voeren van administraties en de voorbereiding van jaarrekeningen en IB- en VPB-aangiften.

 

 

 

 

B

 

 

Onze missie

Tripart bestaat uit een klein team van medewerkers. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, en een pragmatische aanpak zijn de kernwaarden voor onze organisatie.

Tripart is ook actief onder de handelsnamen Noortmeij Consultancy en De Saen Consultancy